События RSS

25 января 2018, 16:20 АПК-Информ: овощи & фрукты

Зелений туризм: від теорії до практики на конференції «Мільйон із гектара»

Програма конференції «Мільйон із гектара» цього року буде вперше включати тематику зеленого туризму в розширеному форматі, інформує проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор події.

Так, 1 березня у рамках конференційних сесій, з презентацією ключових підходів до старту та успішного ведення проектів з зеленого туризму в умовах України виступить Борис Ігнатко, засновник двох агротуристичних садиб у Запорізькій області – «АКВАЗОО» та «Хутір Петерсона».

2 березня усі зареєстровані учасники зможуть відвідати ці два підприємства та на практиці ознайомитись з особливостями ведення бізнесу, в основі якого лежить ідея зеленого туризму. Культурно-діловий тур другого дня події буде включати:

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Спонсором конференції виступає Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва. Подія відбудеться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, Департаменту агропромислового розвитку Запорізької ОДА та Сумського Національного аграрного університету. Генеральний медіа-партнер конференції – журнал «Пропозиція».

Учасники події: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (здебільшого, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які мають на меті диверсифікувати своє виробництво).

Більш докладна інформація про конференцію знаходиться на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся до організаційного комітету у відділі маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Євген Кузін, моб: +380 96 5836323; т/ф: +380 562 320795 (дод. 304); [email protected]

Олександр Хорев, моб: +380 67 6343980; т/ф: +380 562 320795 (дод. 300); [email protected]

Обсудить в форуме