События RSS

6 февраля 2018, 09:56 АПК-Информ: овощи & фрукты

Коли кооперація дозволяє отримати «Мільйон із гектара»

Останнім часом все частіше представники плодоовочевого сектору та інших нішевих напрямків аграрного виробництва в Україні приходять до висновку, що ефективний бізнес можливий завдяки об’єднанню. В першу чергу це стосується учасників ринку з обмеженими економічними та земельними ресурсами. На сьогоднішній день можна з впевненістю констатувати, що в Україні реально починає працювати модель коопераційного ведення бізнесу. Це підтверджується тим фактом, що більш ніж 20% тем третьої національної конференції «Мільйон із гектара» будуть тісно пов’язані з кооперацією в плодоовочевому секторі.

Зокрема, тема кооперації буде висвітлюватися в наступних доповідях:

  «Перспективи малинового бізнесу в Україні. Кооперація як гарантія успіху на малих площах», Василь Вега, керівник СОК «Файна Поляна» та Тарас Андрійчук, голова коопераційного обєднання СОК «Файні Ґазди»;

  «Потенціал вирощування квасолі «Яська» в умовах України», Наталя Хмиз, директор департаменту АПК Львівської ОДА;

  «Вирощування винограду та черешні в закритому ґрунті», Сергій Герман, директор ТОВ «Аврора»;

  «Часник як найпопулярніша культура останніх років. Питання у правильному підході до ведення бізнесу». Ганна Морозова, голова СОК «Часниковий кооператив «УКРАП».

На сьогоднішній день програма третьої національної конференції «Мільйон із гектара» практично сформована, та менш чим за тиждень організатори презентують останні цікаві теми та спікерів.

Нагадуємо, що подія за традицією пройде в дводенному форматі: конференційні сесії 1 березня в конференц-залі стадіону «Славутич Арена» (м. Запоріжжя) та культурно-діловий тур до двох агротуристичних садиб у Запорізькій області («АКВАЗОО» та «Хутір Петерсона») 2 березня. Учасники заходу: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (здебільшого, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які мають на меті диверсифікувати своє виробництво).

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Спонсором події виступає Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва. захід відбудеться за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, Департаменту агропромислового розвитку Запорізької ОДА та Сумського Національного аграрного університету. Генеральний медіа-партнер конференції – журнал «Пропозиція».

Щодо важливих організаційних моментів конференції треба зауважити, що заявки на участь будуть прийматись виключно до 25 лютого, а кількість учасників конференції буде обмежена 220 делегатами.

Більш докладна інформація про конференцію знаходиться на офіційному сайті події.

З питань участі в заході звертайтеся до організаційного комітету у відділі маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Євген Кузін, моб: +380 96 5836323; т/ф: +380 562 320795 (дод. 304); [email protected]

Олександр Хорев, моб: +380 67 6343980; т/ф: +380 562 320795 (дод. 300); [email protected]   

Обсудить в форуме