Форум: Другие темы
1 апреля 2006, 23:35 андрый
андрый Мене цікавить питання яке стосується фірм експортерів або посередників що займаються заготівлею чорниць для іноземних або вітчизняних компаній. У близькому майбутньому я планую відкрити пп по заготівлі чорниць і хотів би знати чи щось з того вийде і чи на наших теренах є на цей вид послуг попит. Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію.
2 апреля 2006, 11:41 Андрей
Андрей Доброго дня, Андрію! Дуже рекомендую зайти на http://www.lol.org.ua/rus/search.php та пошутку по ключеовому слову "черника" (або просто ввести його в віконце "пошук" меню цього сайту). Матеріалів дуже багато, але висновики робити лише вам. Компанії, що займаються чорницею знаходяться в розділі "каталог фірм". Їх також можна шукати в розділі "торг. майданчик" http://www.lol.org.ua/rus/prices.php лише знайдіть чорниці (черника) серед списку товарів та виберіть максимальний період часу. Це дозволить Вам побачити всі компанії, що займалися закупівлею чорниці або її реалізацією в останні роки. Бажаю успіхів!
6 декабря 2011, 11:53 Гульмира
Гульмира здравствуйте, Андрей! Вы не могли бы дать мне Ваш персональный электронный адрес? у меня к Вам, как к коллеге с Казахстана, очень много вопросов. Думаю, мы могли бы плодотворно поработать. Спасибо заранее...
6 декабря 2011, 13:23 Андрей Ярмак
Андрей Ярмак Мне интересно, о каком Андрее речь? Если обо мне, то я не с Казахстана. И мой имейл есть в каждом сообщении (необходимо кликнуть на ник, а в данном случае мое имя).
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.