Наши новости RSS

15 января 2018, 11:11 АПК-Информ: овощи & фрукты

Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва – спонсор конференції «Мільйон із гектара»

Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва виступить спонсором третьої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 1-2 березня в м. Запоріжжя.

UHBDP – Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва – це проект, що фінансується міністерством закордонних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), яка співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV).

Ключові клієнти проекту – це малі та середні фермери з південного регіону України, яким надається підтримка у чотирьох основних напрямках роботи проекту: розвиток ринкової кон’юнктури і ланцюжка доданої вартості на ринку, розвиток трудових ресурсів, доступ до фінансування та використання інноваційного фонду в плодоовочевому секторі.

За три роки своєї роботи в Україні проект встиг як завоювати репутацію дієвої та активної організації на плодоовочевому ринку країни, так і допомогти досягти вагомих практичних результатів виробникам овочів і фруктів на внутрішньому і зовнішніх ринках збуту.

Нагадуємо вам два ключові організаційні моменти на сьогодні:

  1. Програма події буде сформована на 100% до кінця січня. Наразі вона вже включає презентації експертів-практиків на тему інвестиційної привабливості в таких сегментах, як квасоля, обліпиха, груша, лікарські рослини, виноград та черешня в закритому ґрунті, трюфелі, кизил, мікрогрін культури, козівництво та сироваріння.
  2. З 22 січня розмір реєстраційних внесків за участь у події буде збільшений.

Конференція за традицією пройде в дводенному форматі: пленарна частина 1 березня (конференц-зала «Славутич Арени», Запоріжжя) та практичний бізнес-тур до провідних господарств Запорізької області 2 березня.

Учасники події: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (здебільшого виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які мають на меті диверсифікувати своє виробництво).

Більш докладна інформація про конференцію знаходиться на офіційному сайті події.

З питань участі в заході звертайтеся до організаційного комітету у відділі маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Євген Кузін, моб: +380 96 5836323; т/ф: +380 562 320795 (дод. 304); [email protected]

Олександр Хорев, моб: +380 67 6343980; т/ф: +380 562 320795 (дод. 300); [email protected]   

Обсудить в форуме