Форум: Фрукты
24 мая 2007, 20:26 Marriarty
Marriarty яка буде прогнозовано ціна на ягоду? Де краще було б реалізувати (завод, пункт прийому, магазин...)? Особливо цікавить реалізація ягоди в Києві та області (але не тільки там ). Може в кого є інфа щодо сабжу або цилка? Дякую.
24 мая 2007, 22:25 Андрій Ярмак
Андрій Ярмак Цилка? Це що? Прогноз виробництва та цін ми вже публікували в журналі "Агроогляд: овощи и фрукты", а повну версію можна було придбати окремо (2200 або 2000 грн, в залежності від того, передплатник чи ні). Така можливість існує і зараз. Звертайтеся. Можиловсті реалізації залежать від дуже багатьох чинників та від цілей компанії. Тому відповісти на таке загальне питання неможливо. Одна з можливостей - реєстрація на цьому сайті та розміщення прайсів на торг. майданчику. Це дуже потужна система та найбільший віртуальний ринок овочів, фруктів та ягід в СНД.
24 мая 2007, 23:40 Летчик Бабушкин
Летчик Бабушкин погоджуюсь... торгівельний майданчик АООФ - сила... дякуємо, що такий сервіс безкоштовний та дуже результативний
24 мая 2007, 23:55 Marriarty
Marriarty цилка - це лінк). Взагалі я в цій справі не дуже .... мене попросили найти інфо по сабжу. Знайомі займаються закупівлею чорниці, а потім здають її на певних базах. Тому можливо існує альтернатива цим пунктам прийому, яка буде краще... Те що віртуал ринок є - це гуд, може дасте прямий лінк, на всяк випадок) , дякую.
25 мая 2007, 00:58 Летчик Бабушкин
Летчик Бабушкин торг. площадка - лінк зліва... )))
6 июня 2007, 00:21 Marriarty
Marriarty це все добре, але прогнозу на чорницю там нема, мож в кого є яку думки з приводу???
6 июня 2007, 11:07 Летчик Бабушкин
Летчик Бабушкин є... платить 2000 грн. в касу АООФ и буде у вас прогноз з таблицями, графіками та з порівняльним аналізом :)) своєї думки з приводу чорниці не маю, бо ніколи єю не займався...
8 июня 2007, 10:47 Marriarty
Marriarty не такий розмах бізнесу, щоб прогнози купувати. А ви я бачу бот-піарщик АООФ ;)
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.