Форум: Другие темы
31 августа 2006, 17:05 Сергей
Сергей Какие отзывы о Кишене в Луцке?
4 сентября 2006, 12:16 Андрій
Андрій Не знаю по поводу Луцка, но в Ужгороде, говорят, лучший магазин пока. ВК вообще, на мой взгляд, самый качественный супермаркет в стране, из нац. сетей. А вот в Одессе еще мне нравится Таврия В.
21 сентября 2006, 10:52 Сергій Кіраль
Сергій Кіраль ВК в Івано-Франківську - це напевно самий правильний гіпермаркет в Україні європейського формату. Раджу всім виробникам плодоовочевої продукії, зокрема кооперативам з можливостями зберігання зробити співпрацю з ВК своїм пріоритетом. Важливо - постійність поставок, якість і ціна. ВК планує більше як 2 десятки гіпермаркетів по Україні на наступний рік
21 сентября 2006, 14:13 Андрій
Андрій Вітаю Сергію! Давненько від Вас нічого не чули? Дякую за відповідь. Ви часмо не в ВК працєте?
22 сентября 2006, 11:17 Сергій
Сергій не працюю, але пробуємо співпрацювати в рамках проекту Агрологістики, що фінансується ЄС. до речі, ВК шукає надійних і постійних постачальників свіжої плодоовочевої продукції для своїх супермаркетів в Ужгороді, Рівному, Луцьку і Івано-Франківську. Ми пробуємо їм допомогти по Харкову і східному регіоні. Якщо є охочі, нехай відгукнуться, ми матимемо зустріч в Києві з ВК 28 вересня. Основні вимоги - наявність сховища (можливість поставки в зимовий період), якість і доставка (може обговорюватися)
22 сентября 2006, 11:39 Андрій
Андрій Сергію, дякую! Я сподіваюся, що ти спілкувася с нашими Львівським та Закарпатьским офісами. Вони мають повну інформацію, щодо основних постачальників регіону. Крім того, можеш розмістити прайс в торг. майданчику цього сайту, щоб постачальники напряму зверталися. Іще одна можилвість - участь в цьогорічній конференції (див. розділ конференції цього сайту), де буде багато оптових компаниій-постачальників та найбільші виробники з різних регіонів.
23 сентября 2006, 18:47 сергій
сергій насправді я не працюю на ВК. Думаю, що ваші офіси насправді самі відвідують цю веб-сторінку частіше за інших. після зустірчі з ВК у Києві в четвер можу розмістити в чаті більше інформації про їх потреби, а щодо цін - це предмет переговорів кожного окремого постачальника. я лише стверджую, що у ВК є потреба.
24 сентября 2006, 09:24 Андрій
Андрій Наші офіси не тільки відвідують цей сайт, але й ведуть і наповнюють його. Таку ж можливість ми надали й проекту Агрологістики, однак, вони, нажаль, її не використовують. Наші клієнти в різних областях України активно працюють з ВК та іншими мережами, і ми активно допомагаємо їм знаходити канали збуту продукції, а супермаркетам - можливості її закупки. Чату у нас немає, а на форумі комерційну інформацію розміщувати заборонено. Однак, ВК, і сама активно користується цим сайтом, так само як і інші провідні мережі супермаркетів України. Тому потреби в розміщенні цієї інформації тут не буде. Тому я й рекомендував Вам поспілкуватися з нашими регіональними офісами - вони мають велкий досвід в подібних питаннях.
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.