Форум: Овощи
8 июля 2008, 19:23 чиполлино
чиполлино я так понимаю, закладка на зиму борщевого набора, кроме лука - халепа полная?
9 июля 2008, 09:27 АлександрKh
АлександрKh Если закладывать с расчетом, что ваши овощи долежат только до марта, то здесь конечно перспектив мало, а вот если вы и в апреле и мае 2009 предложите на рынок борщевой набор высокого качества, - проблем со сбытом у вас не будет. Маловато еще в Украине качественных хранилищ, поэтому импорта нам не удаеться избежать даже в самый урожайный год
9 июля 2008, 13:26 чиполлино
чиполлино АлександрKh, а в обычном промышленном холодильнике лук до мая недотянет?
10 июля 2008, 13:40 АлександрKh
АлександрKh Это уже технологический вопрос, многое зависит от того, какого качества и сорта лук закладывается на хранение
12 июля 2008, 02:50 Андрей Ярмак
Андрей Ярмак Я не соглашусь с АлександрKh - хочу ему напомнить как несколько лет назад капусту продавали в мае по 10 копеек. Поэтому такие однозначные суждения, на мой взгляд, в данной ситуации неуместны. Давайте лучше смотреть за погодой.
17 июля 2008, 21:15 Гавришев С.
Гавришев С. Будь-яке сховище якості продукції не додає, тому чим краща продукція буде закладена на зберігання -тим кращу продукцію можна буде вибрати зі сховища. До травня якісно можна дотримати цибулю у сховищі, де вона зберігається у контейнерах. Я бачив одне таке сховище у Одеській області у п. Деревенчі, ТМ Добра городина. До квітня можна зберегти цибулю і насипом, але з холодом, який би працював з моменту закладки.
15 января 2009, 09:59 Andriy
Andriy Цибулю можливо зберегти і без холоду насипом і до квітня, головне щоб це були сорти які придатні для зберігання насипом. Також дуже сильно впливають погодні умови. Краще сказати, що без холоду можливо зберігати цибулю до тієї пори доки на вулиці в нічний час буде триматися температура 0 - 1. Ще один важливий фактор - це правильний підбір та розрахунок вентиляційного обладнання, якщо він був зроблений неправильно, як у вашому випадку Гавришев С., то й цибуля починає дуже швидко гнити. Такі сховища як у Віктора Деревенчі також є не тільки у Одеській області, а й у Київській, Донецькій, Дніпропетровській. Також хочу погодитися із Андрієм Ярмаком, роки 3 тому, цибуля зі сховища коштувала в березні на 10-20 копійок дешевше ніж з поля!
19 января 2009, 10:15 Николай
Николай Андрей,зберігати овочі з холодом чи без, потрібно знати про який регіон України ведеться мова,тому що технологія зберігання та розрахунок вентиляційного обладнання-різні.Фактори якісного збереження овочів в першу чергу це-починаючи із термінів посіву...........аж до швидкості закладки у сховище.
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.