Форум: Мясо
8 февраля 2007, 18:15 ВАСИЛИЙ
ВАСИЛИЙ Алексей,Iдея виглядаэ розумною,але хотIв би вам сказати,що я працював на свинофермi, що була спроектована хорошим архiтектором з хорошо1 фIрми,по правилах та стандартах.Проте на практицi виявилося маса недолiкiв та проблем.ПрацIвники цIэ1 ферми (I я в тому числi) часто згадували цих архIтекторIв гарячим нецензурним словом. Моя думка така.Все маэ бути оцIнене та перевiрене-перепровiрене,ще до будiвельних робIт та в 1х процесi людьми що мали хорошi практичнI навики роботи на свинофермах рiзних типiв.
9 февраля 2007, 01:09 Aleksej
Aleksej Василий, вопрос был задан о бизнес-плане. Я ответил по поводу бизнес-плана. У меня есть сомнения, что архитектор непосредственно занимается бизнес-планированием. Я предполагаю, вопрос был задан в направлении инвестиции и оптимизации, а не в направлении строительства.
9 февраля 2007, 21:16 ВАСИЛИЙ
ВАСИЛИЙ Я гадаю,що людина,яка серйозно намiрена цим займатись,неодмiнно дiйде до питання будiвельних робiт.А заперечувати Алексею я не мав намiру,думаю що iдея оригiнальна та заслуговуэ на увагу,може бути використана як основа,проте надалi такi плани мають бути проаналiзованi спецiалiстами-практиками. Хоча якщо чесно,то деякi люди на форумi з'являються,ставлять питання та зникають не цiкавлячись що ж 1м вiдповiли.А ми дискутуэмо скiльки натхнення вистачаэ.В даному випадку,мала би бути якась реакцiя людини що поставила запитання iнакше вважаю цю дискусiю вичерпаною.

Сообщений - 23 (показано с 21 по 23)

Страницы: ◄◄ 1 2

Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.