Форум: Другие темы
22 июня 2006, 11:55 Алексей
Алексей Василий (извините, что по-русски отвечаю) те люди, которые хотели инвестировать в Украину, делают ето даже при такой законодательной базе. Что касается "датских технологий", то термин сам по себе придумал, предполагаю, уже уходящий с поста министр Баранивский. Если Вы на Западе скажете что-то о "датских технологиях" в свиноводстве, то Вас не поймут, ибо там такого термина нет, так как технологии производства свинины в Дании ничем не отличаются от их же, скажем, Голландии или Германии. Дании больше повезло, так как Баранивского ветром занесло в Данию, а не в Германию или Голландию.
22 июня 2006, 23:28 Василий
Василий Вiзьмемо наприклад мене.Я на даний момент працюю в Данi1 на свинофермi. Сам виконую 90% роботи по фермi. Вирощую поросят вiд народження i до 35-40 кг. В мiсяць продаэмо близько 300 поросят. Технологiю i всi нюанси вирощування досить добре вивчив. Згоден суттэво1 рiзницi з методами вирощування як в iнших кра1нах нема,проте э сво1 нюанси,якi дозволяють говорити про "датську технологiю".Вони цього особливо не видiляють,але i цим 1х не здивуэш.М'ясо досить хорошо1 якостi,сам вживаю свинину з ферми,нiяких заборонених бiодобавок не застосовуэться. З фермером я живу в одному будинку i постiйно спiлкуюсь.Менi було би цiкаво разом з ним побудувати ферму,подiбного типу на Укра1нi, зацiкавлення виявляють i ще декiлька фермерiв даного регiону.Цiна 8-10гр/кг живо1 ваги 1х цiлком влаштовуэ,перспективи ринку збуту також для них привабливi,наявнi необхiднi кошти та проекти найдосконалiших типiв (таких ферм навiть у Данi1 не так багато,дуже багато переобладнаних та добудованих). Велике питання викликаэ захищенiсть iнвестицiй,та нашi правове та законодавче регулювання цих питань. В мiнагрополiтики роз'яснення цих питань не чiткi i не конкретнi, часто суперечать один одному. Пiдкажiть хто мiг би дати чiтку документально пiдтверджену iнформацiю по даному питанню?Звичайно за певну винагороду. На даний момент кiлька досить заможнiх фермерiв готовi запустити так би мовити "пiлотний" проект. Частка iнвестицiй кожного з них досить невелика. За умови успiху такого проекту вони розгорнуться на повну потужнiсть. Майже аналогiчну ситуацiю вони мають в Росi1, проте там робота ще бiльше нiж у нас ускладнюэться адмiнiстративно-бюрократичним апаратом,вони не мають нi найменшого поняття як з ним спiвпрацювати.Думку про заохочення готiвкою урядовцiв до спiвпрацi в планi прискорення розгляду необхiдних 1м питань та видачi дозволiв вони допускають.Проте як вирахувати цю статтю видаткiв у бiзнеспланi? Для них непосильна задача,а я нiчого не можу порадити.Це 1х лякаэ. Буду вдячний за будь-якi поради та обговорення цiэ1 теми.
22 июня 2006, 23:38 Василий
Василий Sorry помилочка 300 поросят ми продаэмо раз у 2 тижнi, а в мiсяць 500-600 (на фермi близько 300 свиноматок)
23 июня 2006, 08:04 Андрей
Андрей Василий, якщо їх не відлякає ціна 4-5 на протязі 1 року, 6-8 наступного та 8-10 пізніше з повторенням з зворотному порядку, то можна інвестувати. Якщо ці ціни відлякують, то ціни 12 вже не буде. Да і зараз ціни 8 майже ніде немає. Хоча 7 гривень отримати поки що можна.
23 июня 2006, 12:57 Алексей
Алексей Василий, извините, что по-русски, я попробовал разделить Ваши 300 свиноматок на 50 недель и получил 6 свиноматок (опоросов) в неделю. От них Вы хотите отлучать через три недели 150 поросят? Интересно ;) Что касается бюрократии, то в Украине она не намного отстает от российской. Я бы с удовольствием пошел на север в Беларусь. Но туда надо иметь доступ. Зато бюрократии там нет. Пару недель назад имел счастье посетить агровыставку в Минске, потом неделей спустя посетил АГРО 2006 в Киеве для сравнения. Каждый режим, оказывается, имеет свои преимущества, как оказалось.
23 июня 2006, 20:10 Василий
Василий Алексей, я росiйську нормально сприймаю. Я зрозумiв, що вас дещо цiкавить розрахунки в технологi1 вирощування, хоча вашо1 калькуляцi1 я не зрозумiв. Свиноматки у групах по 24-26 особин,осiменяються вони перiодами у 2 тижнi. Так само кожнi 2 тижнi в родильне вiддiлення поступаэ нова група, там одночасно знаходиться близько 50-54 свиноматок. Перiод 1х перебування там триваэ 4 тижнi. Перiод родiв групи розтягнутий на 3-5 днiв тому поросята вiдлучаються у вiцi приблизно 3 з половиною тижнiв. Кожна свиноматка в середньому народжуэ 13 життэздатних поросят. Пiсля вiдлучення за 3-5 днiв свиноматка знову осiменяэться i повертаэться в цикл. Далi поросята поступають в примiщення з спецiальним регульованим клiматом, де i дорощуються приблизно вiд 8 до 35 кг. Смертнicть взагальному складаэ 4-5%. Звичайно э ремонтний молодняк та вибраковування на бойню, та певна кiлькiсть яка вчасно не приходить в охоту,тому числа не э точними, але в цих межах. На рахунок поросят, то 300 це максимальна кiлькiсть яку ми рiдко продаэмо,а восновному 250-270. Так що можете скласти уявлення.
23 июня 2006, 20:45 Василий
Василий Доречi вагiтнiсть у свиноматки триваэ 108 днiв, а один цикл (пороснiсть+перiод лактацi1 з поросятами+осiменiння) приблизно 5 мiсяцiв.
20 июля 2006, 19:21 Андрій
Андрій Василь, я працюю в україно-датській консалтинговій компанії, ми представляємо в Україні інтереси Холдингу датських фермерів і саме зараз ведемо переговори по одному із свинокомплексу. Маємо широку базу по свинофермах, а також напрацювання та досвід в роботі з датчанами. Якщо ця інформація зацікавить твого фермера, готові обговорити можливість та умови співпраці.
2 августа 2006, 22:42 Василий
Василий Андрiй,звичайно така iнформацiя його та мене цiкавить, це часом не ваша компанiя хоче зробити племiнну ферму на 1500 свиноматок для SEA? Давайте вийдемо на конкретнiший обмiн iнформацiэю по e-mail
24 ноября 2006, 15:14 Ибраев Эдуард
Ибраев Эдуард Времени читать нет. Мы уже ферму открываем. Пока
24 ноября 2006, 17:28 Andriy
Andriy Да, все открывают и у всех нет времени читать. А зря, как по мне.
29 января 2007, 18:46 ВАСИЛИЙ
ВАСИЛИЙ Люди добрi,ви вже певно забули про "Даношу",а дарма.Вони недавно придбали величенький колгосп бiля м.Стрий Льв.обл. Вже активно почали там будiвельнi роботи,по планах там маэ бути бiльше 1000 свиномамок. Хоча в дядька Аксельгарда не все гаразд з менеджментом, тай хворобам вiн нiяк ради дати не може,проте плани у нього "наполеонiвськi".Все виглядаэ на те що в нас маэ з'явитися Poldanor II, якщо все буде успiшно, то чекайте на вихiд на ринок захiдно1 Укр. великих партiй датсько-польсько-укр. м'яса десь за рiк-пiвтора. :))

Сообщений - 32 (показано с 21 по 32)

Страницы: ◄◄ 1 2

Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.