Форум: Другие темы
13 октября 2005, 19:15 Игорь Кравченко
Игорь Кравченко Шановні колеги, Є кілька суттєвих зауважень до статті: 1. Крім Світового Банку, організатором круглого столу виступив також Проект Програми Тасіс "Покращення системи логістики та маркетингу для МСП у сільському господарстві". 2. А.В.Розгон про кількість оптових ринків говорив з іронією, якщо ви не замітили. 3. Пан Яцек Аустін, був директором ринку у Гданську трохи більше року тому, а нині він експерт Проекту Програми Тасіс "Покращення системи логістики та маркетингу для МСП у сільському господарстві". 4. Загальне зауваження мова йшла не про оптові плодоовочеві ринки, а про оптові ринки сільськогосподарської продукції, що погодьтесь, значно ширше. З повагою, Ігор Кравченко Український координатор Проекту Програми Тасіс "Покращення системи логістики та маркетингу для МСП у сільському господарстві"
14 октября 2005, 08:40 Андрей
Андрей Ігоре, дуже дякую за зауваження, обовязково в майбутньому виправимося. Оскільки зауваження є, поясню кожне з них 1. Ми отримали запрошення на круглий стіл від Всесвітнього банку, в запрошенні, а також порядку денного не було жодного слова про те, що круглий стіл організовано спільно зі Вашим проектом. Тому, звичайно, ми вибачаємося, однак, мабуть, це зауваження не до нас. 2. Іронія пана Розгона, на мою думку, дуже чітко підкреслена в новині. Шкода, що Ви її не помітили. Там написано відразу після кількості: "реально организованная оптовая торговля фактически отсутствует". Це цитата новини, на яку Ви посилаєетесь і саме про це говорив пан Розгон. 3. Про те, що пан Яцек Аустин є експертом Вашго Проекту я щойно дізнався від Вас. В спілкуванні зі мною він нічого про це не говорив, тільки зазначив, що коли йому запропонували позицію директора Гданського оптового ринку, то він не відмовився. Отже, я не знав, що він вже там не працює. В порядку денному, що нам його надав Всесвітній банк про Яцека взагалі не згадувалося, а в профайлі про нього, що надала Наталія Доманська, співробітник Вашого проекта не було жодного слова про те, що він займає таку позицію. При знайомстві пан Яцек Аустен також не давав мені жодної візитівки, де було б вказано, що він є експертом Проекту агрологістики. Тому, я звичайно вибачаюся за неточність, однак, я Ви бачете, ми просто не мали цієї інформації. 4. Дуже дякую за це зауваження. Дійсно, не зважаючи на те, що ідея гуртових ринків - це, в основному торгівля свіжою плодоовочевою продукцію, оскільки в окремих випадках, в цій торгівлі присутні також крупи, м'ясо та м'ясопродукти, то правильніше було б дійсно говорити про оптові ринки с.г. продукції. Ще раз дякую за зауваження і прошу і надалі допомагати нам підтримувати якість нашої інформації!
14 октября 2005, 16:37 yuri
yuri Есть вариант эспортировать пюре яблочное заграницу. Подскажите может у кого по этому варианту есть информация. Рад буду услышать мнение всех.
16 октября 2005, 16:19 Андрей
Андрей В принципе, насколько мне известно, иностранцы главным образом покупают яблочный концентрат из Украины. Хотя, поскольку использование пюре и концентрата то же самое - производство сока, то, я думаю, что покупатели будут те же. Однако, вполне возможно, что концентрат экспортировать выгоднее, т.к. меньше затраты на транспортировку единицы продукции. Кстати, думаю, что и в Украине можно неплохо сейчас продать пюре производителям соков.
29 апреля 2009, 14:54 Брежнев Леонид
Брежнев Леонид Логично
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.