Форум: Другие темы
8 марта 2005, 11:17 Иван Иванович
Иван Иванович Нас цікавить готовий бізнес-план /для взірця/ по закладці інтенсивного саду - яблуко.слива. Будемо дуже вдячні за допомогу. З повагою Іван Іванович.
9 марта 2005, 08:56 Сергій Васильович
Сергій Васильович Готовий бізнес-план коштує чимало.... Крім того, для прив'язки до конкретних умов необхідно багато вихідної інформації.....
12 апреля 2006, 14:15 Iryna
Iryna Чи могли б Ви надати мені методичні вказівки для розробки маркетингової стратегії (якщо можна по-етапах) для будівельного підприємства, що працює на київському ринку нерухомості у сфері фасадних робіт?Буду дуже вдячна за допомогу. З повагою, Ірина
13 апреля 2006, 07:20 Андрей
Андрей Щодо бізнес-планів та маркетингових стратегій. Обидва проекти повинні розроблятися для конкретних умов та конктретної компанії. Якщо компанія немає власних фахівців, то можна звертатися до консультантів. Іване Івановичу, я думаю, що Вас насправді не все цікавить в БП, а лише деякі елементи, щоб прийняти рішення. Чи це так? Взірець треба просити у підприємств, що такий БП впроваджували, але не знаю, чи захочуть вони поділитися. Якщо ж у Вас є конкретні питання, то ми радо допоможемо. Стосовно маркетингових стратегій, пані Ірино, то я б рекомендував звернутися до "профі" в цій сфері - KMBS (www.kmbs.com.ua). Вони мають чудових стратегічних консультантів. Загальну методу можна, я думаю, знайти і в Інтернет.
13 мая 2007, 23:31 киса
киса я бы хотела увидеть примерный маркетинговый план.На словах тяжелова-то воспринимать.Пришлите, если можете, плиз!
23 марта 2008, 13:22 Татьяна
Татьяна Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, кто является субъектом маркетинга?
23 марта 2008, 18:54 Андрей Ярмак
Андрей Ярмак Татьяна, см. учебники по этой теме.
13 августа 2008, 21:29 Дмитрий
Дмитрий Не могу согласиться с целью маркетингового плана о которой Вы говорите: "Общая цель любого маркетингового плана состоит в том, чтобы максимально увеличить прибыль предприятия..." Это не совсем корректно, т.к. иногда, из-за сложившейся конъюнктуры рынка (или других факторов) целью может быть удержание позиций компании на прежнем уровне. С уважением, Дмитрий
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.